Unieke selectie stockloten van gevelstenen en kleiklinkers

Via onze outletstore bieden wij u een unieke selectie stockloten of restpartijen van gevelstenen en kleiklinkers aan. Deze reeds geproduceerde gevelstenen en kleiklinkers zijn vlot beschikbaar en ideaal voor projecten die snel nood hebben aan keramische bakstenen en of klinkers.


Kleurafwijkingen


Keramische gevelstenen en kleiklinkers worden vervaardigd met alleen maar natuurlijke producten en enkel via authentieke processen. Hierdoor is een 100 % kleurgarantie voor deze producten niet altijd mogelijk. Als de kleur te ver afwijkt van de beoogde standaard komen deze producties op de markt als restpartij.

Deze partijen voldoen aan alle vereiste kwaliteitsvoorwaarden voor een gevelsteen of kleiklinker maar kunnen door specifieke redenen niet verkocht worden als standaardproduct.

Restpartijen van producties op maat voor grote projecten


Voor heel grote projecten worden er vaak tailor made gevelstenen of kleiklinkers geproduceerd in grote hoeveelheden. Hiervoor worden er altijd meer stenen geproduceerd dan exact nodig om eventuele afwijkingen in het productieproces op te vangen. Hierdoor komen er vaak restpartijen op de markt van unieke stenen in gelimiteerde hoeveelheden.


Overgangen van tussen kleuren uit het standaardgamma


Het produceren van keramische stenen gebeurt in een continu productieproces. Tussen de verschillende producties van standaardproducten zijn er dus af en toe producten die hiervan afwijken en niet als standaard kunnen verkocht worden.

Wijzigingen in het gamma


Vande Moortel streeft ernaar regelmatig het gamma te vernieuwen. De stocks van producten die uit het gamma verdwijnen komen dan op de markt als restpartij.